Telling stories for a living

Ghosts II

Zo gezegd, zo gedaan. Daarnet van die klant teruggekomen via de E314 en van in Aarschot tot voorbij Leuven tussen de 170 en de 185km/h gecruised met “The World Is Outside” op de achtergrond. Alleen de ondergaande Zon ontbrak er aan, maar de straatverlichting die voorbijzoefde en de witte strepen die langzaam maar zeker één grote streep werden, waren ook gezellig.

4 Comments

 1. Inferis

  Flink zo, 170 tot 185km/h “cruisen”. Nog trots op uzelf ook, zeker?

 2. Unexpected

  Tja Inferis… trots heeft daar niks mee te maken. Ik denk niet dat jij kan zeggen dat je nooit iets doet wat niet kan / mag… ik doe dat wel en ik kom daar voor uit. Dus trots heeft daar niks mee te maken. Like it or leave it dus…

 3. G

  Idd, als de omstandigheden het toe laten, why not…
  we zijn niet heiliger dan de paus

 4. anonymynous

  Je bent mij nog vergeten te vermelden :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑