Ik heb mijn iPod nog eens vanonder het spreekwoordelijke stof gehaald. Op zich vind ik dat dus een zeer goed apparaat, maar ik gebruik het niet zo vaak meer sinds ik terug met de auto naar het werk tuf in plaats van met de trein. Verder gebruik ik mijn iPod Nano (eerste generatie, 2GB, zwart) ook tijdens het sporten, maar in de winter ligt dat aantal uren gevoelig veel lager dan in de lente en de zomer…
Af en toe gaat de iPod nog wel mee in de auto en geniet ik ervan met behulp van mijn Kensington FM Transmitter (zoek daar maar eens op via de ingebouwde search op deze site, ik heb daar al wat over geschreven) maar daarnaast gebruik ik hem dus niet zo veel.
Daarstraks heb ik hem echter aan de VAIO gehangen en er mijn nieuwste muziek, gemixt met enkele klassiekers die ik altijd kan horen, opgesmeten om morgen mee te nemen naar het werk. Ik ga namelijk veel tijd doorbrengen met het schrijven van documentatie en “project charters” en dan werk ik beter en sneller met muziek dan met geroezemoes van collega’s, telefoons die overgaan,… De iPod in de oren, leuk muziekje op en volledig opgaan in je werk. My way of working dus.