Telling stories for a living

Google Calendar

Ik ben een serieuze fan van Google Calendar (net zoals andere Google Apps zoals GMail, Google Reader en Google Translate) en maak er dus bijna dagelijks gebruik man. Ik heb er mijn persoonlijke agenda in zitten, die van het werk en nog een paar die ik moet kunnen consulteren en waar ik mijn andere agenda’s mee afstem.
Christina Laun heeft een top 50 van tweaks voor Google Calendar bijeen geschreven, de één al wat handiger dan de andere, maar desalniettemin is het toch een aanrader voor iedereen die de webkalender gebruikt.

6 Comments

 1. Joke

  En welke tweaks heb jij er dan ingestoken?

 2. dirk

  waar ik nog super content van ben, en denk ik voor u en uw blogske, is google analytics (www.google.com/analytics). Zeer uitgebreide bezoekers details en statistiekskes over uw site. En zoals gewoonlijk: GRATIS!!! zeker het proberen waard, gebruik het nu zelf al een tijdje en zeker de moeite!

 3. Unexpected

  Ik gebruik die kleurtjes voor het weekend aan te duiden en ook die weer aanduidingen op de eerstvolgende dagen 🙂
  @ dirk: jaja ik gebruik dat al 😉

 4. Junni

  Ik gebruik ook enkele tools van Google: calendar voor privé en werk, analytics, webmaster tools, … Allemaal bewijzen ze toch dik hun nut!

 5. Unexpected

  Ja maar ik zit wel in het achterhoofd met het feit dat ze bij Google wel een heel duidelijk beeld hebben van wie je bent als gebruiker… maar bon, dan mag je niets meer uitsteken op het net…

 6. Junni

  Indeed, nooit te lang blijven stilstaan bij zo’n zaken, of ge haalt direct uwe blog van het net 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑