Telling stories for a living

Apple iMac CPU Swap

Ik ga een iMac kopen maar ik ben aan het wachten tot Apple zijn voorraad “Merom” CPU’s op is en ze hun Mac’s uitrusten met Intel’s nieuwste Pentium, zijnde de “Penryn”. Het ding is gemaakt op 45nm in plaats van 65nm zoals de huidige versie, waardoor de CPU minder warmte produceert en dus hogere kloksnelheden aankan.
Wachten is geduld en geduld is een deugd en laat dat nu net iets zijn wat sommige mensen niet hebben. Hier kan je een artikel lezen van zo iemand die zijn iMac ontmanteld heeft en de CPU vervangen heeft met een Penryn model. De allereerste iMac met een Penryn processor zeg maar. Wereldpremière materiaal zeg ik u. Allen daarheen.

2 Comments

  1. Ann

    En voor wanneer zou dat zijn?

  2. Unexpected

    Geen idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑