Unexpected.be

Telling stories for a living

Vista SP1 RC Refresh

Microsoft heeft beslist om SP1 RC vanaf nu via Windows Update aan te bieden in plaats van alleen via aparte download. Verder lees ik ook dat er aan de mensen die de aparte installatie gedaan hebben, aangeraden wordt om nu ook te upgraden naar de “Refresh” release. Ik ga het alvast proberen en breng u op de hoogte van nieuwigheden!

4 Comments

  1. Is deze update ook in het Nederlands te krijgen?

  2. Ik vrees ervoor… ik zie hem alleen maar in het Engels…

  3. Ik heb hem in het Nederlands weten te vinden.Ik heb hem gedownload en geïnstalleerd na goed zoeken.

  4. Bij download.com waar die op 22-01-08 is toegevoegd en loopt op 36 talen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑