Telling stories for a living

WordPress 2.4 Skipped

Ben er twee dagen later mee dan de rest van de wereld, maar blijkbaar wordt versie 2.4 geskipped en gaan ze direct door voor versie 2.5 die in maart zal uitkomen. De reden is dat er teveel aanpassingen zouden nodig zijn en dat ze niet willen dat het een “rushed” versie wordt met meer bugs dan fixes. Good thinking guys. Eigenlijk vind ik dat dus wel een super platform hé, die WordPress. Stabiel, constant updates en fixes, vaak nieuwe features die nog handig zijn ook en vooral, gemakkelijk te installeren en te gebruiken. WP-fanboy in da house!

1 Comment

  1. Serge van Ginderachter

    Niet mee inzitten. Jouw postje is het eerste dat ik over 2.4 en 2.5 lees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑