Telling stories for a living

Windows Server 2008 TechEvent

Thanks to Franky ben ik ingeschreven voor het Microsoft TechEvent te Brussel waar ze de voorstelling van Windows Server 2008 gaan houden. Ik had me de eerste keer willen inschrijven, nu twee weken geleden, maar toen was het na één dag al volzet! Gelukkig hebben de vriendelijke mensen van Microsoft voor meer plaats gezorgd, waardoor ik me alsnog kon inschrijven begin deze week. Ondertussen zie ik dat ook de extra plaatsen opnieuw “uitverkocht” zijn en dan ze nu een wachtlijst aanleggen (waarschijnlijk zoeken ze nog naar extra plaatsen, daar in het Crown Plaza Hotel in Diegem).
In ieder geval, ik zal erbij zijn. Franky zal ik dus wel tegen het lijf lopen, maar ik vermoed dat er misschien nog wel bloggers aanwezig zullen zijn? Laat gerust iets weten!

1 Comment

  1. FRaNKy

    Happy to help 😉
    Tot ginder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑