Telling stories for a living

Solden

De solden zijn vandaag van start gegaan en ik doe er niet aan mee! Op de radio hoorde ik daarnet al dat er veel volk op de been is en als er nu iets is waar ik totaal geen goesting voor heb, dan zijn het drummende mensen die vechten voor iets van de vorige collectie.
Als ik tijdens solden durf te gaan winkelen, valt mijn oog bijna altijd op zaken uit de nieuwe collectie (lees: u betaalt de volle prijs meneer). Bummer! Ik heb dan wel weer het geluk om naar de solden te kunnen gaan binnen een week of twee en nog koopjes te doen (aan 30-40-50% in plaats van de eerste 10-20% die ze u geven). En vooral met schoenen. Tot nu toe heb ik daar al veel chance in gehad, maar dat komt omdat ik van schoenmaat een 44-45 heb terwijl de meeste mannen volgens mij 42-43 hebben.
Ik zal dus wel eens gaan piepen, ergens volgende week of zo. En als ik pech heb, dan ga ik daar niet eens triest om zijn. Neen. Dan kijk ik wel eens naar al die nieuwe, mooie dingen. Solden, ze zullen mij niet liggen hebben.

1 Comment

  1. Lentesneeuw

    Bah! Ik kan ook niet tegen al die zenuwachtigheid. Schoenen? Ha! Ik moet er ook hebben ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑