Telling stories for a living

Portal

Daarstraks heb ik The Orange Box uitgepakt en in mijn console gestoken en direct een (kort) spelletje “Portal” gespeeld. Ik had er al veel van gelezen, maar had zelf het genoegen nog niet gehad om er mee te spelen. Bij deze is dat dus goed gemaakt en ik moet het toegeven: het is verdorie verslavend en een bangelijk concept. Het enige nadeel (wat ik van horen zeggen heb) is dat het veel te kort is… maar bon dan begin ik aan Episode 2 en daarna nog een beetje Team Fortress’en en als ik dan nog niet uitgehalflifed ben, dan herspeel ik Half Life 2 en Episode 1 nog eens. Vakantie, koud weer en een console met goeie games, meer moet dat écht niet zijn dus hé.

Half Live 2: The Orange Box

4 Comments

 1. Ann

  Wij hebben hier en PS2 die bijna nooit gebruikt wordt. Eerlijk gezegd, wordt ik misselijk van die spelletjes, als ik ze te lang speel. Geef mij maar mijn Atari 2600 of C64. Of mijn Game & Watchkes… :o)

 2. Unexpected

  Haa een PS2 dat heb ik ook nog gehad, in een ver verleden toen dat ding pas op de markt was. Ik heb zelf geen last van die misselijkheid als ik zelf speel, anders vind ik het ook niet zo aangenaam ;-).
  Game Watches 🙂 ? Ken ik niet… heb zelf wel die openklapbare games gehad van Nintendo “in den tijd”… Donkey Kong Jr enz. Tof!

 3. Ann

  Awel, Game & Watch heten die spelletjes! Denk dat we er nog een 30 tal verschillende (en enkele dubbel) hebben. :o)

 4. Unexpected

  Haa die heten zo? Wist ik niet meer… Heb er een paar dubbele en ook een hoop enkele (waaronder erfstukken).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑