Telling stories for a living

Dag Van De Download

In het kader van Telenet’s recentste blunder, hebben de mensen van Tik een actie opgezet: “Dag Van De Download“. Met deze actie willen ze aantonen dat het helemaal niet moeilijk is om op een legale manier tegen de belachelijk lage limieten die onze Belgische ISP’s hanteren, aan te lopen.
Op 30 december is het de bedoeling dat iedereen dus zoveel mogelijk download (op de site van Tik zullen er interessante links en downloads enz aangereikt worden) om aan Telenet en Belgacom een duidelijk signaal te geven. En als je niet kan (of wil) meedoen die dag, schrijf je dan ook in en steun de actie! Het wordt hoog tijd dat er op tafel geklopt wordt… en dit is een goede start.

6 Comments

 1. Inferis

  Ha, en dan de rest van de maand op smalband zitten zeker? I don’t think so.

 2. Unexpected

  Vandaar dat ik zei, als je dat niet ziet zitten, schrijf u toch in om te “steunen”. En als iedereen zo een ingesteldheid heeft, gaan we er natuurlijk nooit komen hé Inferis.
  Idee: doe je downloads die je anders de dagen ervoor / erna zou doen, gewoon die dag?

 3. Stijn

  Ik doe alvast mee!

 4. Unexpected

  Don’t forget: spread the word! Alleen door samen op één lijn te staan, tonen we de ISP’s hoe erg we ervoor willen gaan :-).

 5. anton

  de actie is de voorlaatste dag van de maand, da’s dus maar 1 dag met smallband. doe eens wat moeite

 6. Unexpected

  @ Anton: bij Telenet is die reset bij iedereen anders hoor… valt samen met je factuurdatum om zo de “load” van hun netwerk te spreiden (als iedereen nog rap zijn overschot gaat opgebruiken weet je wel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑