Telling stories for a living

Touch & Cruise

Ik heb mijn ideaal kerstcadeau gevonden! This is it. De nieuwe smartphone van HTC, de HTC Touch Cruise. De eerste Touch modellen waren nog iets te traag of hadden niet alle functies die ik zoek, maar dit nieuwe broertje heeft dus alles wat ik zoek: GPS, HSDPA, Bluetooth, Wifi, Quadband (triband is in feite genoeg maar bon), uitbereidbaar geheugen, Windows Mobile 6, een touchscreen interface (ok die van de iPhone is beter, maar verder heeft de iPhone minder functies en de laatste keer ik gekeken heb was hij ook nog niet verkrijgbaar in ons Belgenlandje), een ingebouwde FM-radio, mp3-speler, video playback en TomTom software (weliswaar beperkt, extra kaarten zijn apart bij te kopen) die standaard meegeleverd wordt.
De Nokia N95 heeft mij ook altijd aangestaan, maar ik wil toch liever een Windows Mobile OS en naar het schijnt is de GPS functie van de Nokia zo je dat niet… En de Nokia is ook duurder. HTC’s nieuwste telg is te vinden voor een kleine 550รขโ€šยฌ alles in.Ik denk dat ik eens heel lief ga kijken naar de kerstman dit jaar, je weet maar nooit of het helpt… ;-).

HTC Touch Cruise

4 Comments

 1. De Kerstman

  *Hoest hoest*… how how how jongeman… is dat niet een beetje teveel gevraagd? Maar kom, je bent een harde werker ;o)

 2. Unexpected

  Ik zou het zo denken ja ๐Ÿ™‚

 3. Sven

  Ben al tevreden van mijn htc touch dus dit kan wel eens een killer worden ๐Ÿ™‚

 4. Unexpected

  Zodra ik er eentje heb, geef ik jullie mijn ongezouten mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑