Woohoow! Het is weekend. Vandaag het weekend vroeg ingezet en iets na vieren al huiswaarts vertrokken op het werk. Vrijdagavond is voor vele mensen een “uitgaansavond”, maar voor mij is dat niet zo het geval. Soms wel, maar vandaag dus niet. Neen.
Vandaag ga ik mij comfortabel installeren achter de TV, de VAIO op mijn schoot met een hapje en een drankje in de nabijheid. Laat het buiten maar gieten en waaien, ik amuseer mij zo. Op TV een paar afleveringen BSG erdoor jagen en terwijl het internet afschuimen. Meer moet dat niet zijn.
Morgen een beetje opruimen en administratie wat in orde brengen en ‘s avonds een trip naar Antwerpen inlassen. Zondag = rustdag en bereiden we ons voor op de nieuwe werkweek.
En dan zal dat weekend dat nu nog maar net begonnen is, dus al weer om zijn. Time flies.