Telling stories for a living

Note To Myself

Ik had het al meermaals geschreven: ik zit in mijn wintermoeheid fase. Slapen, slapen en nog is slapen en daarna nog altijd moe zijn, zonder te weten hoe of wat. Zeer eigenaardig.
Op zich is dat zo erg niet en het heeft waarschijnlijk veel te maken met dat weer van tegenwoordig: grijs en grauw, regen en wind. Een mens wordt dus niet meer wakker op die manier eh.
Maar waar ik dus op moet letten, is dat ik geen berichten meer schrijf op mijn blog op het moment dat mijn ogen al half dicht zijn, want dan schrijf je dus fouten aan 100 per uur! Gelukkig heb ik aandachtige lezers die me hier op wijzen, kwestie dat het grammaticale op deze site toch nog iets of wat een niveau haalt. Bij deze wil ik mijn “live” spellingchecker(s) bedanken voor de feedback :-).

2 Comments

  1. Inferis

    ‘t is graag gedaan. 🙂

  2. Unexpected

    Hehe 🙂 nog is bedankt eh Inferis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑