Telling stories for a living

Jobat Memory Stick

Vandaag lag er bij het thuiskomen een gewatteerde enveloppe voor mij klaar vanwege de mensen van Jobat. Ik moest niet lang nadenken om te achterhalen wat er in zat, want Joke had me een USB-stick van Jobat beloofd.

Jobat Memory Stick

De stick is een van de hippere sticks “out there”: klein, geen irritant deksel dat je alleen maar kan verliezen maar wel een metalen klep die over de USB-connector schuift met een vlotte draaibeweging. Verder zit er ook nog een handige lanyard bij om het ding rond je hals te laten bengelen. Handig, want USB-sticks ben je rap kwijt, zeker zulke kleine!
Eenmaal de stick in mijn VAIO gestoken, werd hij zonder morren herkent herkend en had ik naast het memory stick volume ook een cd-rom (een virtuele weliswaar) waarop een launcher van Job@ is terug te vinden. Als je dit programma start krijg je een schermvullende toepassing met carrière tips, filmpjes van verschillende werkgevers en nog vanalles.
Het “gratis” maandabonnement op De Standaard zit er niet bij. Allé, het is te zeggen. Als je een job vindt via deze stick, kan je contact opnemen met de mensen achter het concept en dan krijg je dus een gratis abonnement op De Standaard. Misschien wel een extra motivatie voor de starters out there?
De capaciteit van de stick is 256MB, wat gezien de hedendaagse multimediamogelijkheden niet zo bijster veel is, maar het is natuurlijk meer dan voldoende om je CV op te bewaren en nog andere belangrijke documenten die je graag bij je hebt tijdens een sollicitatie. Je stick volstouwen met muziek of film zal er echter niet bij zijn.
In ieder geval, ook al ben ik niet direct werkzoekend, ik ben erg tevreden met mijn nieuwe relatiegeschenk van Jobat. Nogmaals bedankt Joke!

2 Comments

  1. Inferis

    zonder morren herkend, zul je bedoelen. 🙂

  2. Unexpected

    Oh my god 🙂 met een slaapkop postjes schrijven is dus very dangerous 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑