Ik weet dat ik had gezegd dat ik vandaag het tweede seizoen van BSG er ging doorjagen, maar er is iets tussen gekomen. Klanten belden omdat ze graag een laptop wouden aankopen en ook een wireless netwerk wouden aanleggen bij hen thuis en of ik niet eens kon langskomen voor een goede laptop aan te raden en een offerte te maken voor zowel de laptop als het wireless netwerk.
Zo gezegd, zo gedaan en drie en een half uur later ben ik terug thuis en is de klant tevreden. Zelfstandig zijn in bijberoep is plezant, maar je moet er wel voor willen snoeien in je vrije tijd. Je kan niet alles hebben zeker?
Volgende week de levering gaan doen en natuurlijk hoort daar dan nog wat configuratie werk en uitleg enz bij, dus dat wordt weer een avondje doordoen eh :-). Maar ik doe het niet tegen mijn zin hoor! Integendeel.