Telling stories for a living

Crowded House

Blijkbaar zijn de gasten van Crowded House door ons land gepasseerd dit weekend, op tour weet u wel. Ik wist van niks en heb het nieuws bij Michel gelezen (en hier en hier) en ook genoten van de schitterende filmpjes die Michel gemaakt heeft. Ik had er graag bijgeweest, maar ja… te laat zeker? Nog maar eens hun cd’s erdoor jagen denk ik zo. Crowded House, niet slecht, zeker niet!

2 Comments

  1. defenz

    Goede band Crowded House, heb ze nog nooit live gezien, maar lijkt me zeker de moeite waard.
    Misschien tips over optredens in het noorden van het land?

  2. Unexpected

    Zo blijkt toch eh. Zelf heb ik geen tips nee, check hun site anders eens?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑