Telling stories for a living

Mooi Weer

Serieus mooi weer vandaag! Zonneke schijnt, niet teveel wind. Wat moet een mens meer hebben halverwege oktober? Ah ik weet het, tijd om ervan te profiteren! Ik zit namelijk op het werk omdat er een aanpassing moest gebeuren die niet tijdens de normale werktijden kan / mag gebeuren. Niet dat ik dat erg vind, ik leer graag bij en ben altijd geïnteresseerd in nieuwigheden en het is nu ook niet dat ik hier gratis zit eh. Maar konden ze die regen van morgen niet op vandaag programmeren? Bedankt beste weermensen!

2 Comments

  1. mieke

    hoezo, geven ze morgebn regen? Dan ga ik nog n beetje buiten werken! Amluseer je daar he!

  2. Unexpected

    Geniet ervan Mieke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑