Telling stories for a living

Ubuntu 7.10

Het filmpje heeft me over de streep getrokken en ondertussen heb ik versie 7.10 van deze populaire Linux distro al op CD geschreven. Eens prullen met de “Live” versie (booten van CD en in een “read-only” OS terecht komen om alles eens te testen en te bekijken, of om je PC te troubleshooten in case of problems) en als het me bevalt misschien wel eens Vista verwijderen en Ubuntu erop gooien. Time will tell.

1 Comment

  1. Jonas Hoekman

    Beste
    Groot gelijk dat u begint met linux ik heb zelf enkel nog ubuntu draaien (7.10.) zowel op mijn desktop als laptop.
    Ik vond eerlijk gezegd versie 7.04. veel stabieler maar dit zou ook aan mijn hardware kunnen liggen.
    Mvg Jonas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑