Telling stories for a living

Back In Belgium

Eigenlijk ben ik al terug sinds maandagochtend, maar de jetlag en alle zaken die komen kijken bij “uit verlof komen”, ik denk aan de valiezen uitpakken, e-mails bijlezen, napraten thuis, al die blogs bijlezen die je anders dagelijks 2x afschuimt, … hebben mij een beetje verhinderd om hier iets neer te pennen.
Anyway, Florida was super. In tegenstelling tot de weersvoorspellingen was het de klok rond zonneschijn, met uitzondering van twee of drie stortbuien (zéér plaatselijk) die na tien minuten weer over waren en nog eens tien minuten later geen enkel spoor meer achterlieten. De gemiddelde temperatuur schommelde rond de 36 graden celsius, maar wat vooral lastig was de eerste dagen, was de hoge vochtigheidsgraad in de “sunshine state”. Toen ik in Orlando uit de luchthaven kwam, werd ik echt overvallen door die dompende hitte en voelde het aan alsof er te weinig zuurstof in de lucht zat. Gelukkig past het menselijk lichaam zich snel aan nietwaar ;-). Gevolg van dat schitterend weer is natuurlijk wel dat ik hier in ons Belgenlandje kou aan het lijden ben. Brrr.
Ik ga hier nog geen gedetaileerde uitleg neerschrijven van alles wat ik gezien en gedaan heb, maar in grote lijnen vond ik Universal Studio’s en Seaworld in Orlando, Key West, Miami Beach en het Kennedy Space Center in Cape Canaveral het leukst. In de loop van de volgende dagen zal ik zeker nog meer vertellen over bepaalde steden, hotels, bezienswaardigheden, … kwestie van niet alles in een keer prijs te geven hé. Stay tuned for more!

10 Comments

 1. G

  koud? de zomer is hier just begonnen…

 2. Unexpected

  Hehe feit 🙂 maar toch, het is hier gemiddeld 20 graden kouder dan dat ik de voorbije 2 weken gewoon was :-s

 3. Ann

  Je kaartje is nog niet toegekomen? Zeg me niet dat je er geen gestuurd hebt, want dan ben je de zoveelste die beloftes heeft gemaakt, maar… :’o(

 4. Unexpected

  Nog niet nee? Het is nochtans verstuurd hoor, maar aangezien ik het pas de laatste (of voorlaatste dag, weet het niet meer) op de post gedaan heb, zal het nog onderweg zijn :-). Heb mijn woord dus wel degelijk gehouden Ann ;-).

 5. Ann

  Lieve mannen bestaan nog! :o) *applaus* En… bedankt! Wij krijgen graag kaartjes!

 6. Freggeltje

  Welkom terug thuis! Ik blijf ‘tuned’ voor wat komen zal :o)

 7. Unexpected

  @ Ann: aub meisje 🙂 laat maar iets weten als het aankomt!
  @ Freggel: nog eventjes geduld aub 🙂

 8. Junni

  De man is terug in het land se…en hij is nog gene goeiendag komen zeggen op MSN. Schande!
  Goei vakantie gehad zo te lezen! Hoewel we vandaag niet mochten klagen hier in België, was het daar net iets beter precies 🙂

 9. G

  Merci vr de billen, hangen al omhoog aan de wall of fame/shame

 10. Unexpected

  @ Junni: ja ze het weer was daar veel beter. Soms zelfs te warm (althans naar mijn goesting).
  @ G: das graag gedaan eh, belofte maakt schuld nietwaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑