Telling stories for a living

Tis Weer Voorbij…

De “grote” vakantie zit er weer op. Nog een weekendje te gaan en alle studenten kunnen hun boekentas weer op de schouders heffen en vertrekken voor 9 maanden kennis-absorptie, praktijkervaring, social networking, … Toen ik zelf nog op school zat, weet ik nog dat ik altijd zin had om op 1 september terug naar school te gaan. Niet zo zeer voor de lessen ofzo, neen, eerder om te ontdekken wie er in mijn klas zou zitten, welke leraars ons zouden onderwijzen en wat de late roddels waren (in die jaren, wie er met wie naar de cinema geweest en hou X het hand van Y had durven vastpakken en al!).
Ik vind trouwens dat die vakantie weer enorm rap voorbij gevlogen is. Niet dat ik moet klagen, want voor mij begint de vakantie maandag pas. Het grote nadeel is nu dat vanaf maandag de wegen weer gaan dichtslibben met auto’s en het dus ook voor mij gedaan zal zijn (althans als ik terugkom van de reis) om een half uurtje langer te slapen. Neen. Terug op tijd opstaan om de files voor te blijven. Pfff. Waarom is teleworking nog niet meer ingedokterd in ons Belgenlandje…

4 Comments

 1. ann

  Maandag maar op tijd vertrekken om niet te laat op de luchthaven aan te komen! Hoelaat stijg je op? Vluchtnummer? :op

 2. Unexpected

  Kan geen kwaad, woon er maar een paar kilometer vandaan ;). Vlucht is UA950, zoals elke dag dus.

 3. ann

  Oooh! United! Daar heb je de meeste beenruimte! En proper ook. Weeral lang geleden dat we daar nog mee gevlogen hebben. Voor NY was het American.

 4. Unexpected

  Aha! Das leuk om te horen. Merci voor de info 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑