Telling stories for a living

Mails

Ik gebruik zelf verschillende e-mail accounts: twee Telenet mailboxen, een GMail account, de nodige e-mail accounts op Unexpected.be en dan nog mijn e-mail adressen die gerelateerd zijn aan mijn werk als zelfstandige in bijberoep.
Voor GMail is er natuurlijk geen probleem, daar dat een web-based service is. De mails van Unexpected.be en mijn bijberoep mailboxen raadpleeg ik via een webmail toepassing van Horde. Heel handig allemaal, met SPAM en anti-virus enz ingebouwd (een werkende versie, niet zoals die brol van Telenet die veel te veel false-positives genereerd naar mijn zin, waardoor ik die filters gewoon uitgezet heb).
Blijven alleen mijn Telenet adressen over. De webmail van Telenet zelf vind ik maar niks en durft al eens “plat” te liggen. Een heel handig alternatief dat zelfs SSL mogelijk maakt (dan ben je zeker dat er niemand meekijkt in je sessie) en volledig gratis is, is Mail 2 Web. Je mailserver opgeven, samen met je username en password en je bent vertrokken.

2 Comments

  1. Het spammertje

    Oh, maar opgeven doe ik niet hoor. Laat ze maar doen. Ik leef verder in mijn eigen freggelgrot. Kon het toch niet laten om er iets over te posten. De hele skynetblogkeet staat op stelten. Nog nooit gezien!
    Tja, en met dat rotweer… ik ga straks wat gaan zweten in de fitness. De eerste keer dat ik daar zal sporten. Eens zien welk vlees ze daar in de kuip hebben 😉 Het leven is meer dan sporten alleen, nietwaar?

  2. Unexpected

    Ik heb er nog niks van gezien op de Skynet-blogs die ik zelf lees… Ben wel eens benieuwd naar die kinderstreken ;-).
    Veel succes bij het shoppen 😉 euh, het sporten :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑