Telling stories for a living

Scrybe

Enkele dagen terug zat in mijn  inbox een invitation voor “Scrybe“, een oplossing om al uw afspraken en kribbels (ThoughStream heet het officieel) en to do’s te verzamelen en via Internet altijd ter beschikking te stellen. Met al die bezigheden tegenwoordig was ik vergeten om mijn uitnodiging te activeren, maar zonet heb ik er dus toch werk van gemaakt. Op het eerste zicht ziet het er niet slecht uit en is het wel een logische en tegelijkertijd flashy GUI. Het werkt allemaal vlotjes moet ik zeggen. De “papersync” optie laat je toe om alles netjes af te drukken op papier (hence the name ;-)) in formaat naar keuze. Handig? Misschien.
Zelf maak ik nogal veel gebruik van Google Calendar, dat ik ontdekt heb toen ik mijn beta GMail account activeerde, nu al meer dan een jaar geleden denk ik. Het handige daarvan is dat ik een aparte kalender heb voor werkgerelateerde zaken alsmede de kalender van de madame ook kan zien en gezamelijke events ook zie verschijnen in mijn kalender. Het is dus eventjes zoeken waar Scrybe een meerwaarde kan bieden over mijn reeds bestaande oplossing.
Wordt zonder twijfel vervolgd…

1 Comment

  1. Pieter

    Ik had dus een account aangemaakt vorig jaar in november maar door ‘bizarre’ redenen bestaat deze account niet meer! Ik heb reeds een nieuwe user aangemaakt op het forum op het emailadres: beatboxer@gmail.com Als iemand dat klein beetje medelijden met mij zou hebben (omwille van mij wachttijd) zou deze held mij een invitatie kunnen sturen aub? … I’ve been dying to use iScrybe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑