Telling stories for a living

Tools

Ik heb het al een paar keer gedaan in het verleden, een lijstje posten van interessante tools, al dan niet gratis, die mijn computer ervaring enorm verbeteren. Vandaag weer zo een lijstje:

  • Notepad++: gratis editor die met zowat alle formaten kan werken en enorm handig is.
  • RegistryFix: niet gratis maar wel goed, zoals de naam aangeeft, ruimt deze je registry netjes op.
  • AVG Anti-Virus: gratis en snel zonder je systeem constant te vertragen.
  • VLC Mediaplayer: gratis player voor alle mogelijke video en audio formaten die vele malen sneller is dan die standaard brol van Windows. Ik gebruik hem enkel voor videobestanden, want ik zweer nog altijd trouw aan Winamp voor mijn muziek.

Voila, dat is het weer voor deze keer. Maak er gebruik van en post gerust andere tips!

2 Comments

  1. Joke

    Stel u voor, ik gebruik die twee onderste ook! VLC ook wel enkel voor beeldmateriaal. Ooit eens Mediaplayer kapot gemaakt en dan geheel en compleet verslingerd geraakt aan de Partyshuffle van iTunes…

  2. Unexpected

    Goed bezig Joke! Ik zou zeggen, probeer de andere ook eens?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑