Telling stories for a living

Kidnapped & Vanished

Iemand de serie Kidnapped gevolgd op Kanaal2? Gisteren was het de laatste aflevering van deze aangename serie over de ontvoering van een kind. In de USA heeft men bij het netwerk deze serie proberen af te voeren wegens onsuccesvol, maar wegens de horde fans die op hun achterste poten ging staan, heeft men ze toch tot het einde laten doorgaan. Ik versta die mensen in de USA toch niet goed. Dan hebben ze een sterke serie, dan proberen ze ze af te voeren wegens “geen succes”. Ze vertellen er wel niet bij dat ze de serie op de buis brengen in het “laagseizoen”. Zucht. In ieder geval denk ik niet dat we een tweede seizoen moeten verwachten, al laat het einde van het eerste seizoen dit wel perfect toe (cfr. de gevange die zijn eigen zusje ontvoerd heeft en tot op heden nog altijd niet gezegd heeft waar ze verstopt zit, al dan niet levend). Echt wel een zaak voor Mr. Knapp als je het mij vraagt.
Anyway, gisteren is de vervanger van Kidnapped aansluitend begonnen: Vanished. Eveneens een serie over “napping” waarin de vrouw van een senator wordt ontvoerd. Doordat men begint te graven in haar verleden om zo te achterhalen wie haar voor welke reden zou hebben ontvoerd, komt men achter al haar duistere geheimen. In de Verenigde Staten noemt men het een afkooksel van Kidnapped, maar ik moet toch zeggen dat de eerste aflevering me kon boeien en dat ik volgende week klaar zal zitten voor de volgende dubbele aflevering. We zien wel hoe het evolueert nietwaar?

3 Comments

 1. marjolein

  Hoi, ik he de laatste 10 minuten van de laatste aflevering van Kidnapped gemist! help! kan iemand mij vertellen hoe het afloopt?
  Heel veel dank alvast!

 2. Unexpected

  Ik heb je een mailtje gestuurd 🙂

 3. joyce

  Hallo,
  weet iemand of de serie kidnapped ook op dvd te verkrijgen is. doordat de serie overgegaan is naar rtl8 is het opnemen thuis niet goed gegaan en zo deus da laatste 4 afleveringen gemist heb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑