Telling stories for a living

Nieuwe Theme

Jep, het was weer eens tijd om een paar wijzigingen door te voeren aan de site. Het vorige theme kreeg goede feedback kwa leesbaarheid, maar de layout stond me niet volledig aan, vandaar de wissel. De leesbaarheid zou even goed moeten zijn, de layout is nog niet volledig zoals ik in gedachten heb, maar er wordt (wanneer mogelijk) aan gewerkt. In the meantime, zeg gerust uw gedacht.

2 Comments

  1. mieke

    als ik eerlijk mag zijn, een beetje te wittekes, beetje ziekenhuisachtig.
    Ik voel me precies een beetje zoals in de hemel, maar daar zal ik nooit terechtkomen dus dit moet een illusie zijn.

  2. Unexpected

    Ja? ik vind het wel “clean” zo… niet teveel franjes, puur content zo. Maar ik ben er nog mee bezig, tis nog niet klaar :-). En in de hemel… ik vind dat wel een compliment :-). Ik bied wel geen rijstpap met gouden lepeltjes aan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑