Telling stories for a living

Het Weekend

Vrijdag ging ik dus naar de film gaan. Het was beslist en er zou niks tussen komen. U mag eens raden. Inderdaad, ik ben er niet geraakt. Na het werk nog “eentje” gaan drinken met de collega’s, en dat “eentje” werden er meerdere en zo was het al snel acht uur ‘s avonds voor ik thuis was. Dan nog een BBQ’tje gedaan en volledig voldaan in de zetel gaan zitten. De film was nog mogelijk, al was het nipt, maar we zagen het niet meer zitten. Volgende keer meer geluk dus.
Zaterdag uitgeslapen en dan naar Gent getrokken om naar de openingsstoet van de Gentse Feesten te gaan kijken (waar ik San en haar drie oudsten zien lopen heb). Mooi weer! Terwijl ik daar toch was, heb ik er een hapje gegeten ‘s middags en nog wat gaan shoppen om nog een paar ferme DC’s op de kop te tikken voor amper 30€. Me happy. ‘s Avonds nog een BBQ gedaan en daarna nog de auto’s gewassen, wat een ideaal moment bleek wegens de ondergaande zon en de zakende temperaturen.
Zondag (vandaag dus) heb ik ook uitgeslapen en ‘s middags nog eens de BBQ aangestoken. Met zo een weer moeten we ervan profiteren nietwaar? Daarna een beetje opgeruimd en tot nu bezig geweest mijn facturatie in orde te zetten zodat ze kan doorgestuurd worden naar de boekhouder. En daarmee is mijn weekend weer eens gepasseerd, ik hoop dat het uwe ook zo constructief en plezant was?

2 Comments

  1. Kaatje

    Gans het weekend Gentse Feesten en nu, moe!

  2. Unexpected

    Niet tegengekomen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑