Telling stories for a living

Vakantie

De vakantie is begonnen voor veel mensen: bouwverlof, minder mensen op de baan tijdens de spitsuren, autostrades die dichtslibben op vrijdagavond vanwege de vele mensen die vertrekken, … allemaal op zoek naar goed weer en ontspanning. Ik juich het toe, want dat wil zeggen dat ik vier keer sneller op het werk ben en even snel weer terug thuis, dat er op het werk minder werk is wegens dat veel klanten met verlof zijn en dat als het weer een beetje meezit ik hier ook kan genieten van de zon. In augustus heb ik een weekje verlof, de derde week, gevolgd door een weekje opleiding. Daarna heb ik nog eens twee weken achter elkaar verlof gedurende de eerste twee weken van september. Tijdens die laatste twee weken zou ik graag een reisje maken, alleen weet ik nog niet precies wat, hoe, waar, … maar dat komt wel. Ik kijk er al naar uit, maar tegelijkertijd ga ik toch ook genieten van de rustige werkdagen die nog anderhalve maand voor de boeg staan.

1 Comment

  1. Frans Veld

    vakantie ardennen is mijn favoriete bestemming. Ik vroeg me af waar we dit jaar met ons gezin op vakantie konden gaan, en op deze site heb ik genoeg idee├źn kunnen opdoen.
    Groeten, Frans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑