Telling stories for a living

Vista Codec Pack

Vroeger, toen Windows XP nog OS #1 was ten huize Unexpected, maakte ik al veelvuldig gebruik van het XP Codex Pack. Alle mogelijke formaten van video konden daardoor afgespeeld worden via Windows Media Player, wat veel handiger is dan voor elk soort videobestand de bijpassende player te installeren. Toen Windows Vista op de proppen kwam was het voorbestemd dat het XP Codec Pack een opvolger zou krijgen. Het Vista Codec Pack was geboren. Ondertussen zijn die gasten al aan versie 4.47 en kan je wel zeggen dat het een stabiel pakket geworden is. Geen spyware, geen “free” players die je toch niet wou in de eerste plaats, … gewoon al de mogelijke codecs die je toelaten om WMP te gebruiken voor elk mogelijk formaat. Handig toch? En het is freeware. Hip hip hoera.

2 Comments

  1. Bergop

    thx

  2. hubert

    prachtig spul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑