Telling stories for a living

New Music

Ik heb een paar nieuwe cd’s die ik zeker kan aanraden:

  • Rihanna – Good Girl Gone Bad: super cd, knappe madame, mooie stem en muziek waar ik spontaan op begin te bewegen. “Umbrella” waarin ze met Jay Z zingt kennen jullie zeker en vast, de rest van de cd is zeker zo goed.
  • The Police – Greatest Hits: klassiekers zoals “Message In A Bottle” en “De Do Do Do De Da Da Da” en nog meer. Nostalgie maar ook eeuwige klassiekers die me vooral in de auto kunnen bekoren.
  • The Transformers – OST: de soundtrack van de film die we spoedig in de zalen mogen verwachten en waar ik al maanden naar aan het uitkijken ben. Om in de sfeer te komen heb ik deze cd ook maar in huis gehaald en hij valt zeker niet tegen. Speciaal.

Had ik al gezegd dat ik Rihanna een knappe verschijning vind? 19 jaar is ze maar! Wow. Ze kan mij krijgen. Verder heeft ze dus al drie full albums, heeft ze meegespeeld in de film Bring It On: All Or Nothing en was ze onder andere te gast in één van mijn favoriete TV-series, Las Vegas. Moest deze schoonheid op tour gaan, ik denk dat ik wel zou willen gaan kijken…

2 Comments

  1. G

    kga de cd live beluisteren in t sportpaleis 🙂

  2. Unexpected

    Van wie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑