Aanstaande maandag zal Apple naar alle waarschijnlijkheid aankondigen wanneer de iPhone in Europa zal aankomen en welke service provider ons een abonnement zal aansmeren. Hopelijk gaan ze niet de Amerikaanse toer op, waar het goedkoopste abonnement 60$ kost, wat toch niet weinig is voor een toestel dat zich volgens mij toch richt op de “homeuser”.
Wat wel meegenomen is, is dat Apple bij ons direct een “updated” versie van de iPhone zal uitbrengen die in plaats van het trage EDGE ook HSDPA zal aankunnen (UMTS dus, vele malen sneller dan EDGE) zodat internetten via de telefoon veel aangenamer zal zijn. Voorlopig staat Apple’s nieuwste telg nog altijd op mijn verlanglijstje en zal ik er naar alle waarschijnlijkheid wel eentje aanschaffen, maar het is nog lang en er kan nog veel veranderen… we zullen zien.