Het was super! Het was mijn eerste Hercules Trophy, maar volgend jaar ben ik zeker terug van de partij. Schitterende organisatie, fijne proeven, erg vriendelijke crew en constant een ambiance sfeer. ‘s Morgens een lekker ontbijt, meer dan voldoende lunch gekregen, DJ’s tijdens de pauzes en eetmomenten, … Alleen spijtig dat er soms een regenvlaag over ons heen kwam, maar dat heeft de pret zeker niet kunnen intomen! Voor mij waren de leukste “labours” de karting, de zandbuggy’s en de street-turtle’s (een soort kart waar je op een plankje zit en gas geeft met één hand en stuurt met het andere).
Na al het sporten was het tijd voor een super BBQ waar meer dan genoeg vlees en groenten voorzien waren. Daarna nog een fijne fuif die tot 2u geduurd heeft (althans, dan ben ik door gegaan want ik was volledig op) en waar we met ons team nog enkele fijne mensen van andere teams ontmoet hebben. Ha ja, heb ik al gezegd dat we in onze sectie een derde plaats behaald hebben?! Woohoow! Anyway, Hercules Trophy, see ya next year!