Telling stories for a living

Hercules Trophy

Morgen moet ik vroeg uit de veren want ik ben namelijk ingeschreven om mee te strijden voor de Hercules Trophy. Morgen is het de trophy van de IT-sector en dus nemen verschillende bedrijven in de sector het tegen elkaar op in Mechelen op de Nekker. Karting, muurklimmen, zandbuggy’s, mountainbiking, … vanalles en nog wat. Met nadien een BBQ en daarna een dikke fuif. Ik ben eens benieuwd waar we ergens gaan eindigen :-). Als de regen het een beetje zo laat, denk ik dat het een leuk dagje wordt… Duimen!

2 Comments

  1. G

    komt als een cadeau uit de hemel gevallen, want ik was er zelf ni geraakt vr den apres-ski

  2. G

    btw? waar zat je vorige week, was goeie ‘wok’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑