Telling stories for a living

Voorbij

Het weekend is alweer voorbij! Spijtig. Maar het was een geslaagd weekend, dat wel. Gisterenavond nog in mijn lievelingscafé aan de toog gehangen en nog veel plezier gemaakt. Vandaag lekker uitgeslapen, nadien buiten op het terras als middagmaal een fris slaatje gegeten met een lekker flesje wijn ernaast en daarna de auto’s op hun wekelijkse kuisbeurt getrakteerd.
Een half uurtje later samen met de madame en twee medegezellen gaan “roadster’en” (jep, met twee roadsters dus, aangezien we met vier mensen waren en een roadster plek voorziet voor twee) doorheen het Vlaams-Brabantse landschap. Onderweg een drink-stop gedaan in het Brouwershof te Haacht, en daar dan ook blijven plakken voor het avondmaal.
Nadat de dorst gelest was en de honger gestild, huiswaarts gegaan, afscheid genomen van de kompanen, een verfrissende douche genomen en relax achter de TV, klaar voor een aflevering van De Pfaffs, een oude (!) aflevering van CSI: Miami, een snuifje Medical Investigation en om af te sluiten, een actievolle episode van Battlestar Galactica. Kortom, de perfecte zondag! Zo mogen er nog zijn.

3 Comments

 1. G

  roadsteren = rubberspoortjesachterlaten 🙂
  voor herhaling vatbaar, volgende keer op en af nr de Hemingways?
  Battlestar Galactica, een geluk dat ik de dvd’s ni heb, zou blijven kijken

 2. Unexpected

  It’s a deal! DVD’s altijd te leen bij mij.

 3. Piranake

  tssss
  toch zalig he
  zo op hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑