Telling stories for a living

Lopen

Deze week heb ik mijn goede voornemens waargemaakt en ben ik terug begonnen met lopen. Vorig jaar had ik de Start 2 Run met Evy al eens gevolgd, maar daarna weer stilgevallen. Omdat de conditie toch een opstapje kan gebruiken, wou ik er dus terug invliegen en zo gezegd, zo gedaan. 5km gelopen met een keer of drie een minuutje wandelen. Opbouwen is de boodschap. Tot mijn grote verbazing ging het nog redelijk vlot en is de goesting weer volledig terug. Alleen het weer mag wat beter worden, want om eerlijk te zijn loop ik toch liever met een ondergaande zon aan de horizon, dan met regenwolken die op me afkomen!

5 Comments

 1. Ikke

  Sjiek … :o)

 2. Unexpected

  Merci! Het lezen van een of andere blog over lopen van een of andere jongedame heeft me wel gedeeltelijk op weg gezet. Ik denk dat ik ook eens wat uitleg van die “poeierkes” zou willen…

 3. Ikke

  :o) … tot nu toe ben ik er vree content van, van mijn poeiers … ma ne specialist zennek er ni van … Wete wa? Ik vind zelfs de smaak lekker :o) … trouwens, doet me denken, ipv nu wijn te drinken, kzou beter me ‘n buske sjokolat serveren … :o)

 4. Unexpected

  En toch vind ik dat je er eens een postje mag over doen, of een urleke doorspelen ofzo?

 5. Ikke

  Un mot, un geste et ikke fait le reste … :o) … http://www.healthfactor.be/ … als je advies wilt hebben, kun je misschien Wildcard beter contacteren, ik ben der echt gene specialist in en luister gewoon naar wat hij me vertelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑