Telling stories for a living

Multithreading

Op mijn 20″ widescreen speelt de eerste aflevering van Heroes (jep, ben er eindelijk aan begonnen), op de 17″ widescreen van mijn VAIO zit ik op internet, ben ik mijn backups aan het opkuisen, staat MSN open en ben ik nog wat software aan het installeren. Als dat geen multithreading is dan weet ik het niet meer. En Heroes zit er niet slecht uit!

5 Comments

 1. kaatje

  Wij moeten er nog aan beginnen…16 afleveringen staan hier te wachten op onze HDD….

 2. Unexpected

  Ben ondertussen aflevering 2 aan het bekijken en heb er nog 17 klaar staan 😉 aanrader hoor! Dacht eerst dat het een afkooksel was van The 4400, die ik wel goed vind, maar het is toch nog anders…

 3. Ikke

  Inderdaad, ik heb de eerste aflevering gezien (dus de eerste van de eerste) en ik vond die – tot mijn verbazing – echt wel goed … jammer dat ik iedere keer vergeet te kijken. Dat heb je als je vergeet welke dag dat het is … *zucht* … ;o)

 4. Unexpected

  Troost u… ben net dezelfde 😉 in de VSA zitten ze ook nog altijd aan het eerste seizoen hoor, hier zitten ze gewoon een tiental afleveringen achter op Amerika. Ik kijk liever naar zoiets wanneer het mij past en zonder reclame…

 5. Wildcard

  “Heroes” is wel goed, zo’n meer realistische en verteerbaardere versie van de X-Men

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑