Telling stories for a living

Magneetbord

Ik ben dus zo een soort mens die alles vergeet en kwijtspeelt. Zo krijg ik geregeld kortingbons van Mexx, Esprit, VISA, … maar op de één of andere manier slaag ik er elke keer weer in om minstens de helft van die coupons kwijt te spelen alvores ik ze kan gebruiken. Idem met rekeningen en belangrijke paperassen die ik op orde moet zetten! Daarom, eergisteren een magneetbord aan de muur gehangen in het bureau, incl. een hoop zwarte en witte magneten. Vanaf nu komen alle bons, rekeningen, papieren, … op dat bord en word ik er ook mee geconfronteerd (ik kijk er plat op als ik aan het bureau werk). Benieuwd of het gaat helpen…

1 Comment

  1. Ikke

    Helpt niet … ‘t enige dat bij mij helpt zijn reminders zetten op computer … :o) … nuja, voor bonnekes is dat er misschien wel over … :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑