Telling stories for a living

J.R.R. Tolkien Lectuur

Een paar dagen terug schreef ik nog dat ik de laatste tijd vaak naar de soundtrack van de LOTR trilogie luister. Gisteren was ik met de madame aan het shoppen in Vilvoorde en bij mijn (verplichte) pitstop in de Standaard, heb ik twee boeken van J.R.R. Tolkien gekocht. De LOTR trilogie heb ik al in het Nederlands en in het Engels, maar sinds gisteren heb ik dus ook De Hobbit en De Aanhangsels in mijn bezit. Vooral die eerste wil ik al heel lang lezen, maar het is er nog nooit van gekomen… Komende dagen eens dringend verandering in brengen!

1 Comment

  1. Franky

    De Hobbit is echt een fijn boek. De Aanhangsels is taaier. De soundtrack bij de trilogie is echt prachtig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑