Telling stories for a living

Zonnige Zondag

Wat moet een mens meer hebben? Uitgerust wakker worden tegen een uur of tien, rustig opstaan en beetje op het terras zitten in de opkomende zon. Tegen de middag de BBQ aansteken en samen met een flesje koele, witte wijn genieten van de brochettes, merguez-sossisjes, hamburgers en een berg groenten (en niet te vergeten: aardappel in de schil).
Eens het eten gezakt is, in de roadster springen voor een cruise naar Tremelo om daar met de madame kleertjes uit te kiezen bij Bobo. Anderhalf uur later terug huiswaarts en dan nog nagenieten op het terras: de zon die langzaam aan richting horizon begint te bewegen en een bord vol verse aardbeien met plattekaas en bloemsuiker. Hemels!
Was vandaag voor u ook zo een fijn dagje?

1 Comment

  1. Piranake

    zalig e ;-D
    mag van mij wat langer blijven duren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑