Telling stories for a living

Lopen

Toen ik nog in M. woonde, nu toch al drie maandjes geleden, ging ik enkele keren per week lopen. In het begin deed ik het omdat ik enkele overtollige kilo’s wou verliezen, maar naarmate de tijd voorbij ging, ben ik wel van lopen gaan houden en is het een goede manier geworden om me te ontspannen en me goed te voelen.
Sinds de verhuis is het allemaal spijtig genoeg een beetje stil gevallen, mede doordat mijn loopschoenen écht wel tot op de draad versleten zijn en ik met zere voeten thuiskom, soms zelfs al bloedend van de plastic die door de stof in mijn hiel schuurt. Daarom vandaag beslist om een nieuw paar loopschoenen te gaan zoeken, en niet zomaar eentje, maar echt een paar dat voor mijn voeten gemaakt is. Via een collega loper op het werk een adres gekregen in Vlaams-Brabant, nl. dat van Running Mate. Naar het schijnt zoeken deze mensen samen met jou de perfecte schoenen, met behulp van een loopband enz! Straks ga ik langs, ik laat jullie weten hoe het gegaan is!

Geschreven al luisterend naar Chasing Cars van Snow Patrol

2 Comments

  1. G

    leveren goeie service, kameraad van mij gt daar al zijn loopmateriaal voor zijn marathons kopen

  2. unexpected

    Zeker en vast! Zie maar mijn volgende post. Aanrader dus, die Running Mate’s ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑