Telling stories for a living

Everyday

Noah Kalina, een professionele fotograaf uit NY city, neemt elke dag een foto van zichzelf, dit al zes jaar lang. Erg leuke site, doch heel simpel. Elke maand post hij foto’s van de afgelopen dertig dagen. Op YouTube heb ik ook een filmpje gevonden dat al zijn foto’s aan razendsnel tempo achter elkaar toont. Zes jaar uit iemands leven zien voorbij flitsen in een paar minuten is wel cool! Het filmpje gaat gepaard van een pianostuk dat ik ook érg goed vind: Everyday van Carly Comando. Volgens haar eigen webstek heeft ze dat nummer gewoon uit de losse pols gespeeld, op het gevoel… per toeval stond de rec-toets ingedrukt en dit is het resultaat. Super nummer dat me koude rillingen geeft. Is zo een nummer voor een donkere herfstavond, storm buiten, regen knalt tegen de vensters, rukwinden doen de takken van de bomen heen en weer zwieren in het licht van de maan en binnen zit ik veilig in mijn zetel met een goed boek, weinig maar wel gerichte verlichting en dit nummer op de achtergrond. Tragisch.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6B26asyGKDo]
Geschreven al luisterd naar Everyday van Carly Comando

1 Comment

  1. G

    een raar gevoel werd meester van mij tijdens het zien van dat filmpje, mijn gedachten werden weggevoerd op de tonen van dat liedje…
    6jaar van een leven in een flits… weird… zouden we dit zelf zien van ons, vlak voor we sterven???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑