Telling stories for a living

Stilte…

Het is hier de laatste dagen een beetje dood geweest, maar daar waren goede redenen voor!

 • Opleiding: deze week ipv naar het werk te pendelen, elke dag naar de opleiding geweest. Zeer interessant en leerrijk, zoals ik ondertussen al gewoon ben bij Guidance. De cursus van mijn keuze was: Planning, Implementing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure. Vorig jaar heb ik de Planning, Implementing and Maintaining a Windows Server 2003 Environment cursus gevolgd, en deze was er een mooie aanvulling op. On my way to MCSA / MCSE I tend to call it ;).
 • R&R: na de opleiding vrijdag richting Leuven getrokken voor een goede start van het weekend! Eerst lekker gaan eten in de Troubadour in de Muntstraat. Naar goede gewoonte zeer lekkere keuken, maar iets mindere service. Maar het was lekker! Daarna naar het Holiday Inn getrokken… Beetje zoals op vakantie zijn in je eigen land, was heel erg fijn en voor herhaling vatbaar. Het Holiday Inn te Leuven is trouwens een aanrader: heel vriendelijke front desk, mooie kamers, goede parkeergelegenheid (wel niet gratis spijtig genoeg). Het ontbijt hebben we niet gehaald wegens te lang geslapen…
  Zaterdagnamiddag op het gemakske iets gaan eten op de Grote Markt (mosselkes mjam!) en daarna de winkels eens gedaan en daartussen hier en daar een terraske gelegd. In de FNAC (zéér gevaarlijke halte voor mijn portefeuille) heb ik nog een superboek kado gekregen: MCSE Core Required Exams In A Nutshell van O’reilly, een schitterende uitgever van IT lectuur.
  ‘s Avonds was ik volledig op en heb ik een beetje achter de beeldbuis gelegen en in slaap gevallen om 22u ofzo… Winkelen en eten en drinken en niks doen en… is dus ook vermoeiend precies!

Anyway, vanaf morgen vervallen we terug in de wekelijkse routine en trekken we terug richting “werk”. Ook de updates hier zullen weer op regelmatige basis elkaar opvolgen, I promise! Maak er nog een fijne zondag van é.

4 Comments

 1. Piranake

  Jaja 😉
  swel grappig als ge zelf maar een scheet van Leuven woont, hihi!

 2. unexpected

  Ja inderdaad voor mij heeft Leuven geen geheimen meer, maar mijn metgezel is nog maar twee keer in Leuven geweest dus voor haar was het wel redelijk nieuw allemaal :).

 3. G

  lui zweet is rap gereed 🙂

 4. G

  graptje hé 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑