Telling stories for a living

Disco Night

Het moet gezegd worden: Zaventem is nu niet bepaald de meest bruisende stad van Vlaams-Brabant… Voor de trendy café’tjes, originele resto’tjes en ander leuks, moet je afzakken naar onze hoofdstad of een andere stad van belang. Echter, er is wel één café waar ik de laatste tijd (sinds ik terug dichterbij woon) veel vrije uurtjes doorbreng: Kafe Neion in de Hoogstraat. Het publiek varieert er kwa leeftijd tussen de 18 en de 35 dus dat zit wel goed, de crew is dik in orde, de prijzen zijn in mijn ogen democratisch, er is een goeie resident DJ (enkel op vrijdag & zaterdag) en de sfeer zit er altijd wel in!

Dat gezegd zijnde, kan er nog wel een beetje éxtra reclame bij zeker ;)? Aanstaande vrijdag, 1 september, is het “Disco Night” ten huize Neion. Concreet: 70s, 80s, hier en daar een foute plaat en natuurlijk de klassiekers van weleer! Nog geen plannen? Misschien eens tijd om deze keet te ontdekken… en wie weet loop je wel iemand “unexpected” tegen het lijf.

Geschreven al luisterend naar Under The Bridge van Red Hot Chilli Peppers

3 Comments

  1. G

    mssch een onverwacht Konijn :p

  2. UneX

    et was een feestje, miljaar!! 🙂 tot de volgende

  3. G

    we doen ni dikwijls iets, mr als we t doen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑