Telling stories for a living

Veranderingen

De voorbije weken hebben veel veranderingen met zich meegebracht: ik woon terug thuis, op amoureus vlak loopt alles rustig maar gestaag zoals het zou moeten lopen, carrièregewijs mag ik écht niet klagen en in de vriendenkring zit de sfeer er goed in! Wat heeft een mens nog meer nodig om gelukkig te zijn? Voor mij zijn alle “blanks” toch redelijk goed ingevuld :).

Na een jaartje van huis weg te zijn, is het natuurlijk wel eventjes aanpassen als je terug onder het ouderlijk dak gaat wonen, maar na zo een jaartje weg zijn, kan je ook erg goed evalueren wanneer je het ergens super hebt… en aangezien ik nu teruggekomen ben, kan het hier niet slecht zijn eh ;).

Anyway, na dat jaartje weg zijn, vond ik het tijd om de grote kamer (jaja, heb er twee) een opknapbeurt te geven: de nieuwe kleurtjes en papiertjes staan tegen de muur, de verlichting ligt klaar te wachten om aan de muur gevezen te worden en de nieuwe vloer is zo goed als gelegd. Op een uurtje of drie 15m² lamiaat gelegd, niet slecht voor de eerste keer denk ik zo (weliswaar met dank aan het zusje en de schoonbroer voor de goede hulp)? Komend weekend hoop ik al de meubeltjes een plaatsje te kunnen geven en dan zijn we gesettled eh.

Of hoe iemand’s leven op een periode van weken 180 graden kan draaien…

Geschreven al luisterend naar Shiny Happy People van R.E.M. 

1 Comment

  1. G

    amai nog ni, mr ben de volledige 360° rond gedraaid, ben terug bij af 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑