Telling stories for a living

Zwaar

Het weekend zit er bijna op… chance! Ik ben doodop en in plaats van uitgerust aan een nieuwe werkweek te kunnen beginnen, ben ik meer vermoeid dan voor de start van onze wekelijkse 2-daagse verlofdagen. Reden?

Vrijdag: Feestje in Neion heeft stand gehouden tot een uur of vijf, en daarna nog blijven plakken bij L.

Zaterdag: Met twee uur slaap achter de kiezen vertrokken naar Bevekom voor een dagje Belgische Defensiedagen. Conclusie: ferme airshow, redelijk goed weer, 1/2de kreeft, beetje verbrand van de zon. ‘s Avonds van plan om slaap in te halen, maar dan toch nog in de cinema terecht gekomen met L. – Pirates of the Caribbean II gaan zien, niet slecht maar er komt dus wel een verplicht derde deel.

Zondag: Geslapen tot half twaalf, belange niet genoeg om uitgerust te zijn maar het moet maar genoeg zijn :). In de namiddag een afspraak met E. gepland waarbij mijn hersenen gepijnigd gaan worden met vragen over AD, 2003, Exchange, … ter voorbereiding van haar sollicitatie gesprek morgen. ‘s Avonds “opt gemakske” ene gaan drinken met G., het voorbije weekend samen eens overlopen.

Goed volzet zei u? Ah ja, en ik ben dus NIET “Jelle van Spring”!! Toch bedankt.

Geschreven al luisterend naar You Can Go Your Own Way van Fleetwood Mac

2 Comments

  1. G

    ik ben helemaal onschuldig 🙂

  2. UneX

    Vooral ja 🙂 “tijd voor nen tequilla?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑