Dat is de slogan die Apple overal aanbrengt in San Francisco, in het kader van MacWorld waar traditiegetrouw Steve Jobs en de zijne de nieuwe Apple producten voorstellen voor het komende jaar. Na MacWorld is het altijd interessant om een nieuwe Apple te kopen omdat de meeste producten dan een update krijgen, lees meer Apple voor hetzelfde geld. Een snellere CPU, een betere videokaart,… you name it.
Dit jaar zit ik er zelf ook op te wachten, want na MacWorld ga ik mijn allereerste (eigenlijk tweede maar die heb ik nooit uitgepakt en direct doorgeschoven naar de zus) Apple kopen. Of Apples. Ik denk dat ik soiezo een 24″ iMac ga kopen omdat ik die erg knap vind en omdat ik een deftig werkstation wil voor thuis. Als er nog budget over is, zou ik er ook een “gewone” Macbook willen bijkopen, kwestie van mobiel te zijn weet u wel. Niet het duurste model, neen, het instapmodel is voldoende, eventueel het model met de SuperDrive. Een extra grote schijf of videokaart is dan niet nodig aangezien ik de iMac zou hebben voor al het veeleisende werk ;-).
Een andere optie is een Macbook Pro met alles erop en eraan. Zal waarschijnlijk evenveel kosten als de voorgaande combinatie, maar heeft een iets cooler uiterlijk en wat leuke functies.
En last but not least is die ultra portable waar ik al over schreef met dat iMac docking station, maar daar is officiële nog niks van geweten dus ik denk niet dat dat voor “morgen” is… volgende week rond deze tijd weet ik meer en vooral wat ik ga kopen! Ik hou u op de hoogte.

Apple MacWorld