Telling stories for a living

Film Locations

Ik weet niet meer bij wie ik het gezien heb dus bij deze mijn excuses (lang leve de RSS feeders die u 24/7 met informatie bestoken) voor het niet teruglinken, maar ik wou jullie aandacht effe vestigen op de Flickr pagina van Pieter Dirkx, een fotograaf en filmliefhebber die een set heeft waarin hij scenes uit bekende films tracht na te “schieten” met zijn camera. Ik heb door de meer dan 50 foto’s gebladerd en ik moet zeggen dat het resultaat verbazend goed en tof is! Way to go dude. Allen daarheen als u van film en foto houdt. En anders ook, want het is weekend en u mag uw horizon verbreden ;-).

1 Comment

  1. Ann

    Me here doet al sinds 1990 onderzoek naar filmlocaties. Heb hele database mét foto’s. Alleen staan die niet op Flickr. ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑