Telling stories for a living

Stilte Voor De Storm

2 maanden en 2 dagen.
Zo lang is het geleden sinds ik voor het laatst een blog schreef. Ik had heb wel een en ander te vertellen, maar de goesting om te schrijven ontbrak. En om heel eerlijk te zijn, waren het ook bijzonder drukke maanden en het eerste dat dan geschrapt wordt van de todo lijst is bloggen.
Shame on me!

Soit. Ik noem het mijn zomerse sabbatical en nu de zomer op zijn einde loopt, is het tijd om hier ook weer actief te worden. Ready, set, GO!

2 Comments

  1. Stijn

    De zomermaanden zijn vooral een leuke maand voor offline activiteit. Dan vergeet je zo’n blog al eens uit het oog. Maar we lezen wel nog mee.

  2. Tim Verbist

    Fijn dat te horen Stijn :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑