Telling stories for a living

Parkeerticketjes

Ik kan tegenwoordig mijn agenda van de voorbije weken herbeleven aan de hand van de bonnetjes van de parkeergarages die ik in de auto vind. En dat zijn er best wat!
Nu hoor ik u denken: tiens, maar als je zo een ticket krijgt, dan moet je dat toch in de automaat steken alvorens de bareel opent? Klopt! Maar ik neem altijd een kwitantie om een discussie met de parkeerwachter te voorkomen wanneer de bareel weigert open te gaan en het dus uw woord tegen dat van “hen” is dat je betaald hebt… (been there, done that).
parkeerticket
Enfin. Die kwitanties verzamelen zich dus in de middenconsole van de wagen en na een paar maanden, wanneer ik eindelijk beslis om die rommel op te ruimen, kan ik dus perfect “tracen” wat ik waar gedaan heb en wanneer.
Who needs a smartphone en Foursquare anyway…

3 Comments

 1. Herman Dailybits

  en dan gaan die bij mij op 3 hoopjes:
  1. hoopje onkostennota werkgever van maken
  2. hoopje voor den boekhouder voor bijberoep
  3. echt niet te verantwoorden voor de 2 andere hoopjes, dus vuilbak in. 😉

 2. Unexpected

  Haha 🙂 ik heb maar 2 hoopjes –> hoopje 1 en hoopje 3. Voor het bijberoep breng ik geen kosten in omdat het “on hold” staat.

 3. Koenie

  Geen bijberoep meer wegens geen tijd ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑