Telling stories for a living

Storage Expo 2013

Morgen gaat de jaarlijkse Storage Expo / Info Security beurs in Brussels Expo weer van start en kunnen bezoekers de “booths” van alle spelers die van enige relevantie zijn op de Belgische IT markt een bezoekje brengen.
Verwacht geen groteske “bits & bytes” opstellingen – weinig standhouders brengen werkende systemen mee of doen “live” demo’s. Deze beurs is eerder een belangrijk networking event waar nieuwe contacten gelegd kunnen worden, waar nieuwe samenwerkingen tot stand komen of waar opportuniteiten gespot worden.
Het is ook altijd een blij weerzien met ex-collega’s (het is nu eenmaal een kleine wereld) en dus een ideale gelegenheid om bij te praten en het voorbije jaar eens te overlopen (want de tijd gaat zodanig snel dat je elkaar meestal treft op zo een beurs met telkens opnieuw de intenties om wat meer af te spreken).
Tot morgen (en overmorgen) op Storage Expo / Info Security?

2 Comments

  1. Laurentvh

    Effe de Hitachi DS stand gezien, maar u niet direct gezien.
    Zoals gezegd, eigenlijk is dat inderdaad een jaarlijks weerzien met ex-collega’s en samen enen drinken 🙂

  2. Unexpected

    Spijtig, had gerust komen vragen naar mij of op zijn minst lekkere sushi komen eten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑