Telling stories for a living

Nikon V1

Vandaag een erg leuk pakketje mogen ontvangen: een Nikon V1 met 10-30mm objectief!


De Nikon 1-serie is Nikon’s antwoord op de systeemcamera’s out there, waar Panasonic een erg sterke reputatie heeft met zijn GF-1 (die ik zelf een tijdje terug op de kop getikt heb). In het kort: DSLR’s zonder spiegels :-).
Mijn exemplaar is een maagdelijk witte versie. Very much Apple like vind ik zelf. Best wel hip.
Ik heb er al een beetje mee geprutst (het slowmotion filmen – 400/1200FPS – is best wel cool eigenlijk) en ga er de komende dagen eens serieus een lap op geven. Kijken of de V1 mijn GF-1 kan doen vergeten dus.
Stay tuned.

2 Comments

 1. fielosophie

  Ik ben sinds kort een zeer blije bezitster van de GF-3. Eerlijk gezegd heb ik lang getwijfeld tussen de Nikon en de Panasonic omdat ik ook nog steeds heel graag met mijn echte Nikon DSLR werk. Uiteindelijk vond ik de V1/J1 reeks iets te beperkt en meer iets voor de gewone snelle snapshot-maker.
  Laat zeker weten of ik mijn oordeel al dan niet moet bijschaven!

 2. Unexpected

  Bang afwachten eh Sophie 😉 ik ben ook heel erg tevreden van de GF-1 en nog meer van de 20mm F/1.7 lens die ik erbij kocht :p
  Wordt geen makkelijk te beaten combo…
  Maar de Nikon heeft wel enkele toffe features!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑